UGB Evenimente / Știri

În cadrul Manifestărilor științifice anuale ale Universității „George Bacovia” din Bacău, planificate pentru perioada 18-22 noiembrie 2024, se vor organiza următoarele conferințe internaționale:


Economy Transdisciplinarity Cognition – ETC
Ediția ETC 9/2024
"EXPLORING DIGITAL TRANSFORMATION IN BUSINESS AND PUBLIC MANAGEMENT"
21-22 NOIEMBRIE 2024
Pentru mai multe informații despre conferință, pentru înregistrare și transmitere abstract accesați etc9.ugb.ro

Deviance and Criminality. Evolution, Trends, Perspectives – DECRET
Ediția DECRET 7/2024
"TRANSFORMING DEVIANCE AND CRIMINALITY IN THE DIGITAL ERA"
21-22 NOIEMBRIE 2024
Pentru mai multe informații despre conferință, pentru înregistrare și transmitere abstract accesați decret2024.ugb.ro

Dr. Cezar Amititeloaie vine la Bacău într-o conferință despre și pentru sănătate

Cardiologul nonconformist va fi în dialog cu băcăuanii, despre cea mai importantă investiție pe care o putem face, cea în sănătate.

Vă invităm la un eveniment pentru toate vârstele, cu intrare liberă!

Despre mișcare, hrană, psihologie și cum ne afectează toate acestea sănătatea, vom vorbi în 24 noiembrie, de la ora 11.

https://facebook.com/events/s/sanatate-la-orice-varsta-cu-dr/836233664904695

09.05.2023 - SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI
Cercetare Creativitate Speranță Viitor

Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești este o manifestare dedicată studenților, care se desfășoară anual, în cadrul Universității „George Bacovia” din Bacău. În cadrul Sesiunii, studenții pot prezenta lucrările lor de cercetare, pot pune în valoare preocupările lor legate de aprofundarea unor domenii și teme de interes. Se acordă diplome de participare pentru fiecare student care prezintă o lucrare și premii pentru cele mai bune lucrări științifice din fiecare secțiune.

Programul sesiunii este disponibil la următorul link: click aici. ®

Formularele de vot pot fi accesate la următoarele linkuri:

20.07.2022 - INAUGURARE SCC Services

SCC Services (cea mai mare companie de tehnologie privată din Europa) a inaugurat astăzi noul sediu al companiei în Bacău, eveniment la care a fost prezent fondatorul companiei, Sir Peter Rigby. Am avut dosebita onoare de a fi invitați la eveniment, prilej cu care domnul Rector, Conf. univ. Dr. Andrei Octavian Paraschivescu și doamna Director Departament Didactic și de Cercetare, Lect. univ. Dr. Gabriela Daniela Bordeianu au oferit medalia aniversară "30 de ani de la înființarea Universității George Bacovia din Bacău". Sir Peter Rigby a acceptat invitația de a fi oaspetele Universității noastre la următoarea sa vizită în România. Sir Peter Rigby este unul dintre cei mai bogați oameni din Marea Britanie, președinte și director executiv al Rigby Group PLC. Rigby Group deține printre altele și 4 aeroporturi: Aeroportul Coventry, Aeroportul Internațional Exeter, Aeroportul Internațional Norwich, Aeroportul Bournemouth și lanțul hotelier de lux Eden. 

SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI

7 iunie 2022
*Cercetare*Creativitate*Speranță*Viitor


Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești  este o manifestare dedicată studenților, care se desfășoară anual,  în cadrul Universității „George Bacovia” din Bacău.


În cadrul Sesiunii studenții pot prezenta lucrările lor de cercetare, pot pune în valoare preocupările lor legate de aprofundarea unor domenii și teme de interes.

Se acordă diplome de participare pentru fiecare student care prezintă o lucrare, și premii pentru cele mai bune lucrări științifice din fiecare secțiune.


Programul sesiunii poate fi descărcat de la următorul link: click aici. ®

Formularele de vot pentru cele două secțiuni pot fi accesate în intervalul 14:30 - 15:30 utilizând linkurile mai jos:

Pentru accesarea formularelor este necesară conectarea cu ajutorul contului UGB.RO. Formularul de vot este anonim, nu se înregistrează nicio informație privind identitatea persoanei care a votat, conectarea fiind necesară pentru evitarea votului multiplu.

În atenția absolvenților din anii universitari 2015/2016 și 2019/2020

Stimate absolvent,

Vă reamintim că termenul limită de completare a Chestionarului Național privind Angajabilitatea Absolvenților de Învățământ Superior (CNAAIS) este 28 februarie 2022, iar contribuția dumneavoastră este foarte importantă. Mai sunt doar 4 zile în care puteți completa acest chestionar.

Pentru a accesa chestionarul, vă rugăm să selectați secțiunea „Chestionarul” de pe site-ul: http://www.chestionar-absolventi.ro/.

Durata completării este de maximum 7-8 minute.

Toate răspunsurile la CNAAIS sunt confidențiale și respondenții anonimizați pentru toate instituțiile implicate în proces. În faza de autentificare este solicitat Codul Numeric Personal, doar pentru validarea existenței înregistrării în Registrul Matricol Unic, și adresa de e-mail, cu scopul notificărilor privind invitația de completare, însă aceste date nu vor fi stocate și prelucrate.

CNAAIS a fost dezvoltat de către Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în parteneriat cu Ministerul Educației în cadrul proiectului „Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), cod SMIS 126766.

Dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să contactați echipa de proiect la adresa de e-mail absolventi@uefiscdi.ro.

Vă mulțumim!

#CNAAIS #UEFISCDI #MEd #absolvent #angajabilitate #studiu

Sesiunea de comunicari stiintifice studentesti - EDIȚIA 2021

Comunicarea științifică este parte importantă a mediului nostru de învățare, iar Sesiunile de comunicări științifice ale Universității George Bacovia, o adevărată tradiție.

Studenții Universității George Bacovia sunt așteptați să se înscrie la sesiune accesând următorul link:  https://classroom.google.com/c/MzQ1Njk4NjU3MDgx?cjc=5y7rrxo ® 

Cei interesați de înscrierea la eveniment și nu dispun de un cont @ugb.ro, sunt rugați să trimită un mesaj la gabriela.bordeianu@ugb.ro.

Ne bucurăm de un număr mare de înscrieri la Sesiunea de comunicări științifice studențești – Ediția 2021. Din acest motiv am decis să organizăm două secțiuni: Secțiunea Științe Juridice și Secțiunea Științe Economice și Administrative.

În data de 09 decembrie 2021 studenții care vor participa la Sesiunea de comunicări științifice vor accesa unul din următoarele link-uri Meet: 

Programul sesiunii de comunicări științifice studențești poate fi consultat la următorul link: click aici ®

23.04.2021 - 29 de ani de la Înfiintarea universitatii george bacovia din bacau

Astăzi, 23.04.2021 a avut loc online un eveniment aniversar, care a marcat împlinirea a 29 de ani de la înființarea Universității George Bacovia din Bacău. La eveniment au participat studenți, absolvenți, cadre didactice și colaboratori ai universității. 

Ecoul acestui eveniment a ajuns și în presa băcăuană. Ziarul Deșteptarea a dedicat un articol prin care urează La mulți ani familiei bacoviene. Articolul întreg poate fi citit aici.

Înregistrarea întâlnirii noastre online poate fi vizionată la urmatorul link: https://bit.ly/2PfEpHw.

La mulți ani UGB!

Diseminare „ANTREPRENORIAT – SOLUȚIA PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI”

Universitatea „George Bacovia”, în parteneriat cu Centrul pentru Afaceri Solidare SRL București, Centrul pentru Inovare Tehnologică – CIT IRECSON și ARJE FORMACION S.L. organizează în data de 8 aprilie 2021, ora 10.00, reuniunea de diseminare „ANTREPRENORIAT – SOLUȚIA PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI”. Evenimentul se va desfășura online pe platforma ZOOM. 

Link-ul pentru logare este https://us02web.zoom.us/j/81996577614.

Pentru mai multe detalii - click aici.

Acces - Facilitarea accesului către profesiile contabile prin crearea unui sistem funcțional de stagii de practică - Pilonul II

Ești înscris/ă în anul II de studii de licență sau masterat în domeniul economic?


Vrei să urmezi un stagiu de practică altfel?


Înscrie-te în program: https://acces-p2.ceccar.ro/post-113/


În cadrul proiectului se vor desfășura activități care vor contribui la sprijinirea tranziției studenților de la școală la viața activă prin:

Universitatea Cooperatist Comercială din Moldova, în parteneriat cu Universitatea ”George Bacovia” din Bacău organizează în perioada 18-19 martie 2021, Conferința ştiinţifico-practică internațională „Dezvoltare economică și cercetare"

Programul conferinței poate fi consultat printr-un click aici

Obiectivele conferinței:

Detalii despre conferință sunt accesibile pe pagina web: http://conference2021.uccm.md/index.php/ro/

ORACLE ACADEMY

Universitatea ”George Bacovia” din Bacău, în parteneriat cu Oracle România, oferă studenților interesați acces gratuit la cursuri și certificări Oracle. Unul din cursurile care vine în completarea competențelor studenților universității este Primavera.

Cursurile se derulează online pe platforma Oracle Academy. Certificarea Oracle se obține în urmă susținerii examenului aferent cursului studiat. Cursurile sunt oferite, în marea majoritate, în limba engleză. Participarea online la cursuri poate fi sincronă și asincronă, în funcție de disponibilitatea fiecărui cursant.

Pentru detalii suplimentare și înscriere va rugăm să va adresați Departamentului Servicii pentru Elevi, studenți și absolvenți din cadrul Universității George Bacovia din Bacău - #DSESA

Publicat în data de 16.12.2020

Sesiunea de comunicări științifice studențești

Comunicarea științifică este parte importantă a mediului nostru de învățare iar sesiunile de comunicare științifică ale Universității George Bacovia, o adevărată tradiție. Așa că nu am lăsat contextul să ne împiedice și in data de 10.12.2020, de la ora 10, ne întâlnim online în cadrul Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești, accesând linkul :

https://meet.google.com/lookup/cqsyeloqpe.

Publicat în data de 08.12.2020


Programul Sesiunii de Comunicări științifice studențești 2020 - click aici.

În urma voturilor exprimate online, au fost selectate următoarele cele mai bine cotate articole prezentate:


Actualizat în data de 10.12.2020