Sesiune DE EXAMENE

Programarea COLOCVIILOR DE PRACTICĂ - 1 septembrie 2020

 • Specializarea ECONOMIA COMERȚULUI, TURISMULUI ȘI SERVICIILOR - Anul II - pentru promovarea Colocviul la disciplina Practică trimiteți pe adresa de e-mail breda05@yahoo.com portofoliul și adeverința. Data limită de transmitere este 28 august 2020. Cei care nu au posibilitatea să transmită materialele prin e-mail, vor susține colocviul la Universitate în data de 1 septembrie 2020, în sala A I, ora 10.00.

 • Specializarea MANAGEMENT - Anul II - pentru promovarea Colocviul la disciplina Practică trimiteți pe adresa de e-mail gabriela.bordeianu@ugb.ro portofoliul și adeverința. Data limită de transmitere este 28 august 2020. Cei care nu au posibilitatea să transmită materialele prin e-mail, vor susține colocviul la Universitate în data de 1 septembrie 2020, în sala A II, ora 11.00.

 • Specializarea Administrație publică - Anul II - pentru promovarea Colocviul la disciplina Practică trimiteți pe adresa de e-mail radu.bucsa@ugb.ro portofoliul și adeverința. Data limită de transmitere este 28 august 2020. Cei care nu au posibilitatea să transmită materialele prin e-mail, vor susține colocviul la Universitate în data de 1 septembrie 2020, în sala A II, ora 9.00.

Programarea sesiunii de restanțe - septembrie 2020

Sesiunea de examene restante se va derula online prin intermediul platformei Google Classroom sau email. Studenții au obligația de a contacta cadrul didactic titular de disciplină cel puțin cu 5 zile înaintea datei la care este programat examenul pentru a primi detaliile necesare examinării online.

Studenții care nu au răspuns solicitărilor online până la data stabilită de cadrul didactic titular se vor prezenta la data și ora programată în sesiunea de restanțe, în perioada 02-15 septembrie 2020.

Pentru a intra în legătură cu cadrele didactice titulare, consultați lista adreselor de email ale acestora - click aici.

Mai jos puteți găsi programarea sesiunii de restanțe Septembrie 2020:

 • Studii de licență:

  • Specializarea ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ

  • Specializarea DREPT

  • Specializarea ECONOMIA COMERȚULUI, TURISMULUI ȘI SERVICIILOR

  • Specializarea MANAGEMENT

 • Studii de master:

  • Specializarea MANAGEMENTUL INSTITUȚIILOR DIN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ

  • Specializarea MANAGEMENTUL AFACERILOR

Programarea sesiunii de reEXAMINĂRI - septembrie 2020

Sesiunea de reexaminare se va derula online prin intermediul platformei Google Classroom sau email. Studenții au obligația de a contacta cadrul didactic titular de disciplină cel puțin cu 5 zile înaintea datei la care este programat examenul pentru a primi detaliile necesare examinării online.

Studenții care nu au răspuns solicitărilor online până la data stabilită de cadrul didactic titular se vor prezenta la data și ora programată în sesiunea de reexaminare în perioada 17-19 septembrie 2020.

Pentru a intra în legătură cu cadrele didactice, consultați lista adreselor de email ale acestora - click aici.

Programarea sesiunii de reexaminare - Septembrie 2020 - click aici.

Programarea sesiunii SPECIALE - septembrie 2020

Sesiunea specială se va derula online prin intermediul platformei Google Classroom sau email. Studenții au obligația de a contacta cadrul didactic titular de disciplină cel puțin cu 5 zile înaintea datei la care este programat examenul pentru a primi detaliile necesare examinării online.

Studenții care nu au răspuns solicitărilor online până la data stabilită de cadrul didactic titular se vor prezenta la data și ora programată în sesiunea de reexaminare în perioada 22-24 septembrie 2020.

Pentru a intra în legătură cu cadrele didactice, consultați lista adreselor de email ale acestora - click aici.

Programarea sesiunii speciale - Septembrie 2020 - click aici.